Design8 BV

SketchUp Pro distributor
SketchUp Pro is een bedrieglijk simpele, maar krachtige tool voor het snel en eenvoudig creëren, bekijken en aanpassen van 3D modellen. Het combineert de charme van het potloodschetsen met de flexibiliteit van de moderne techniek. U presenteert het in uw eigen stijl met hedendaagse texturen, schaduwen, 3D objecten (bomen, mensen, auto’s, meubels, etc.), 2D aanzichten, doorsneden en animaties. Bovendien kunt u uw bestanden in verschillende bestandsformaten importeren en exporteren (o.a. DWG, DXF, IFC en 3DS), zodat u naadloos kunt samenwerken met andere CAD- en BIM-applicaties.

SketchUp Pro wordt standaard uitgerust met het 3D Warehouse en het Extension Warehouse. Op het 3D Warehouse treft u miljoenen 3D objecten die gratis en direct in SketchUp Pro gebruikt kunnen worden. Van wereldberoemde gebouwen tot bekende automodellen; u kunt het zo gek niet bedenken, of het staat er wel op.

Met het ingebouwde Extension Warehouse kunt u SketchUp Pro bovendien volledig naar uw eigen hand zetten. Hier vindt u meer dan 400 Extensions die extra functionaliteit toevoegen aan het programma, zoals fotorealistisch renderen, Virtual Reality, gearceerde doorsneden en nog veel meer.

Met SketchUp Pro wordt ook de applicatie LayOut op uw systeem geïnstalleerd. Hiermee maakt u effectief maattekeningen op schaal om uw ideeën tot uitvoer te laten brengen. Daarnaast kunt u het als presentatietool inzetten om uw 3D ideeën in 2D aan uw klanten over te brengen.

Wilt u SketchUp Pro vrijblijvend proberen? Download dan de gratis demo op www.sketchup.nl. Op deze website vindt u ook een overzicht van verkooppunten bij u in de buurt. Veel ontwerpplezier!

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24
4004 JL TIEL, Nederland
T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu

Direct contact met Design8 BV