Fabriek van de toekomst 2021

Rc Panels is door een vakjury unaniem uitgeroepen tot Fabrikant van de Toekomst 2021. Met de innovatieve Terugwingevel won Rc Panels ook in de categorie ‘Versnelling van de bouw- en renovatieopgave’. 
Fabriek van de toekomst 2021De jury van de Hibin Fabrikant van de Toekomst plaatst Rc Panels ‘op eenzame hoogte’ op nummer één van alle inzendingen. ‘De Terugwingevel van Rc Panels levert een belangrijke bijdrage aan de versnellingsopgave met betrekking tot renovatie’, aldus het juryrapport. Voor de Fabrikant van de Toekomst waren acht innovaties van zeven verschillende fabrikanten genomineerd. In vier categorieën werd een winnaar aangewezen, waarna Rc Panels als overallwinnaar werd gekozen. Rc Panels veroverde ook de award in de categorie ‘Versnelling van de bouw- en renovatieopave’. VELUX Nederland won in de categorie ‘Minder primaire grondstoffen’, Gyproc in de categorie ‘Hindervrije bouwlogistiek’ en Wienerberger in de categorie `Data voor stroomlijning van de bouwsector’.
 
Publieksprijs
Samen met de andere fabrikanten die eerder werden genomineerd, dingen de vier categoriewinnaars ook nog mee naar de Publieksprijs.
Deelnemen aan de enquête voor de Publieksprijs kan tot en met 2 juli 2021. De winnaar wordt op 7 juli 2021 bekendgemaakt.