Tijdloos klassiek

Omdat de schotelvormige waskom zo in trek is, wordt het SONDO assortiment aangevuld met een kleinere waskom met een diameter van 400 millimeter. Ook een matzwarte variant met een diameter van 400 of 450 mm is nu in het standaardprogramma beschikbaar. 
Tijdloos klassiekMet SONDO stelde Alape al in 2013 een nieuwe reeks waskommen voor waarmee het dagelijkse wasritueel een sensuele ervaring wordt. De kommen zijn vervaardigd uit geglazuurd staal en vormen een perfecte harmonie tussen functionaliteit, kwaliteit en puristisch design. SONDO is de link tussen een klassieke waskom met een moderne, tijdloze uitstraling. Dankzij de diepe kom en de ruime diameter is de waskom zeer comfortabel in gebruik.
De elegante schotelvormige waskom met een diameter van 400 mm is niet alleen beschikbaar in klassiek wit en mat zwart, maar ook in 'Bicolor' en 'Metallic dark iron', een perfecte aanvulling op het assortiment. Dankzij de jarenlang ontwikkelde expertise met betrekking tot het gebruik van emaille is het Alape opnieuw gelukt met contrastrijke, elegante en metallic oppervlakken het wastafelmeubel in de badkamer een nieuwe look te geven.