Praktijkdag bij De Groot

Praktijkdag bij De GrootDe zevende editie van de Houtwereld Praktijkdag , jaarlijks georganiseerd door vakblad Houtwereld, vindt plaats op donderdag 8 november 2018 bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Het evenement biedt een inhoudelijk interessant congresprogramma in combinatie met meerdere seminars en live demo’s door het gastbedrijf én in combinatie met persoonlijk contact.
De Houtwereld Praktijkdag biedt een geheel verzorgde middag rondom het thema 'Hout OverMorgen'. Topspreker en dagvoorzitter Ruud Veltenaar zal met zijn titel 'Shift Happens' de dag aftrappen en de zaal op het puntje van de stoel laten zitten.
Verder staan onder meer het volgende op het programma: live demonstraties, korte power-presentaties, dertig stand boordevol nieuws, netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en een uitgebreide gezellige Houtborrel. De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn circa 450 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.
Wie zich vóór 1 september aanmeldt krijgt € 5,-- vroegboekkorting.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?
Abonneren

Delen


BouwBeurs 2019