De Groot 4.0

Richt u zich ook op de dag van morgen? Kom dan naar De Groot 4.0 op woensdag 14 en donderdag 15 november tussen 11 uur ’s ochtends en 19 uur ‘s avonds. Twee dagen met aandacht voor volautomatische systemen, gecombineerde bewerkingen, robot-handling, aansturing en controle vanaf het web. U bent van harte welkom.
De Groot bestaat 40 jaar en richt zich met alle kennis uit het verleden volledig op de toekomst. Tijdens De Groot 4.0 gaat alle aandacht naar de allermodernste bewerkingstechnieken.

De Groot 4.0 Plaatbewerking
Speciaal voor plaatbewerking demonstreert De Groot onder andere het Double Action System (DAS) op een Biesse Rover cnc-frees. Voeg een extra horizontale bewerking toe aan uw nesting machine.De Groot 4.0 Een ABB robot belaadt tijdens De Groot 4.0 verschillende machines, ergonomisch, nauwkeurig en onvermoeibaar.


De Groot 4.0 Ook Altendorf is van de partij met meerdere formaatzagen uitgevoerd met verschillende opties. Ervaar het gemak.


De Groot 4.0 Massief hout
Ook massief houtbewerkers worden op de wenken bediend. Er is volop te beleven met de opstelling van een Weinig Conturex en een Biesse Winline cnc-bewerkingscentrum naast elkaar. De Groot 4.0 Bekijk hoe beide systemen in de praktijk produceren en presteren.De Groot 4.0 En maak kennis met de allernieuwste Weinig Unipin 2000. Volledig geautomatiseerd lijmen en deuvelen met één machine.

Toegang is gratis. Aanmelden is gewenst via www.degroot.nl/degroot40Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Bouw & Renovatie nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven

Delen