Renovatie en Monument

Alles wijst op een succesvolle 6de editie van Renovatie 2019 en combinatie met die nieuwe, gelijktijdige beurs Monument. De Kennisprogramma’s krijgen nu snel vorm en inhoud en er is veel belangstelling in beursdeelname – en vult dus ook de beursvloer zich gestaag.
Renovatie en MonumentDat laatste is overigens niet moeilijk te verklaren, want niet alleen waardeerden zowel exposanten als bezoekers vorig jaar hun deelname aan Renovatie zeer positief; ook geldt bij beide beurzen tot en met het einde van januari een flinke vroegboek- of introductiekorting. Nieuw naast Renovatie is Monument, een beurs die zich richt tot professionals in monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Ook dáár treft men de koplopers uit de sector, praktische oplossingen en een prachtig kennisprogramma. Bezoekers hebben over en weer gratis toegang met een enkel gratis toegangsbewijs.
Toegang tot Renovatie 2019 – alsmede aanmelding voor inhoudelijke sessies – is gratis en te regelen via de online bezoekersregistratie die van start gaat op maandag 4 maart.
www.renovatiebeurs.nl

MSA - The Safety Company