Building Holland blijft in RAI

De komende vier edities van Building Holland, het jaarlijkse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector, vinden plaats in RAI Amsterdam. 
Building Holland blijft in RAIHet nieuwe samenwerkingscontract werd op de openingsdag van Building Holland 2019 getekend door Jeroen van Hooff (CEO van beursorganisator Easyfairs Nederland), Richard Klein (Event Director Building Holland), Maurits van der Sluis (COO RAI Amsterdam) en Bart van der Heijden (Director Clients bij RAI Amsterdam).
De ondertekening van het samenwerkingscontract vond plaats op de openingsdag van Building Holland 2019. Het event is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De hoofdthema’s van dit jaar zijn: circulariteit, digitalisering, energietransitie, renovatie en transformatie. Deze thema’s vormen de basis van het programma en komen dagelijks aan bod op vijf podia op Building Holland. Het programma bevat meer dan 250 lezingen, seminars en workshops. Verder tonen 250 standhouders hun nieuwste innovaties en producten. Naar verwachting komen 15.000 bezoekers op Building Holland 2019 af.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Bouw & Renovatie nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven

DelenMetabo