Veilige werkplek

Om dure ongevallen met ongeschikte bouwuitrustingen te voorkomen, stelt Brady een perfect personaliseerbare tag met houder en insteekkaart voor die de wettelijke naleving, veiligheid op de werkplek en efficiëntie van inspecties helpt verbeteren.
Veilige werkplek– Voldoe aan de uitrustingsveiligheidsregels: deel inspectieresultaten op verwijderbare insteekkaarten op de plaats van gebruik, op de uitrusting zelf, zodat gebruikers zien wanneer deze het laatst werd geïnspecteerd. Insteekkaarten kunnen worden verzameld om de inspectiegegevens bij te houden, zoals vereist in de Europese Richtlijn 2009/104/EG.
– Voorkom arbeidsongevallen en vertragingen: geef op de uitrusting zelf aan wanneer deze voor het laatst werd geïnspecteerd of toon duidelijk de boodschap ‘Niet gebruiken’ bij een negatieve inspectie.
– Uiterst efficiënte uitrustingsinspecties: digitaal beheer van uitrustingsinspecties met de Safetrak-software en stapsgewijze inspectieprocedures die beginnen na het scannen van een QR-code op de tag met een smartphone, automatisch genereren van inspectierapporten.
Veilige werkplek
Gratis statusmarkeringsgids: ‘Toestelveiligheid optimaliseren’
Visuele statusmarkeringsoplossingen helpen bedrijven om inspecties bij te houden en de inspectieresultaten aan alle werknemers te communiceren op de uitrusting zelf. Deze oplossingen voldoen aan de Europese richtlijnen en kunnen de veiligheid en efficiëntie op de werkplek verbeteren door te voorkomen dat niet-geïnspecteerde uitrustingen gebruikt worden.
De statusmarkeringsgids van Brady helpt bij het uitvoeren van uitrustingsinspecties op basis van best practices, het communiceren van de uitrustingsstatus en conformiteit met de wetgeving op het vlak van uitrustingen.