€ 30,- tegoed op Werkspot.nl

Speciaal voor lezers Bouw & Renovatie: € 30,- tegoed op Werkspot.nl.
€ 30,- tegoed op Werkspot.nl De bouwvak is voorbij en veel consumenten willen na de zomer die lang uitgestelde klussen aanpakken. Start het seizoen goed! Op Werkspot ben je online zichtbaar en vind je dagelijks duizenden klussen die wachten op een vakman.

Gratis
Als professionele vakman is je inschrijving bij Werkspot gratis. Dagelijks kan je het werkaanbod in jouw vakgebied bekijken, zowel online als in de mobiele app. Veel klanten zijn op naar een vakman en jij bepaalt in welke regio je zoekt.

Vrijblijvend
Je inschrijving bij Werkspot is vrijblijvend. Je betaalt pas wanneer de opdrachtgever bij wederzijdse interesse contactgegevens met je deelt. Formeel is de klus dan nog niet binnen, maar de kans daarop is groot. Het te betalen tarief hangt af van de grootte van de klus en staat vooraf helder aangegeven.
Voeg eenvoudig foto’s en reviews toe aan je profiel toe voor een volledige indruk. Klanten kunnen jou direct benaderen op basis van je profiel en je bent goed vindbaar via Google. Werkspot is dagelijks bereikbaar voor al je vragen en helpt je graag met de groei van je klantenkring.

✔️ Gratis toegang tot mooi werk
✔️ Vul je agenda
✔️ Ontvang online reviews
✔️ Hulp en advies voor groei van je klantenkring
✔️ Werk in jouw regio

Ontvang je starttegoed via Bouw & Renovatie
Je ontvangt € 30,- starttegoed bij Werkspot, deze actie geldt speciaal voor jou als lezer van Bouw & Renovatie.
Meld je aan als vakman. Vul vervolgens in je account bij ‘gebruik actiecode’ de code BENR in. Het tegoed van € 30,- wordt direct aan je saldo toegevoegd zodat je snel aan de slag kan!

Deze actie loopt t/m 30 september 2019

Lemm en ten Haaf