De NeverEnding Kitchen

De NeverEnding Kitchen is een slimme modulaire totaaloplossing voor keukenrenovatie. NeverEnding Kitchen doet bijna niets op locatie, maar maakt de slimme modules in eigen fabriek. 
De NeverEnding KitchenDe keuken wordt eenvoudig voor de oude bouwkundige muur gezet en is in een dag geplaatst. Zij zijn zo snel mogelijk weer weg, zodat leven lang kookplezier direct begint.
Wat je zeker niet krijgt zijn ongezonde materialen in de woning die na gebruik ook nog eens waardeloos afval worden. De oude muur wordt verder niet opgeknapt, gesloopt of vervangen. Ook wordt geen nieuw leidingwerk ingehakt in de oude muur. De achterkant van de keukenkastjes worden niet stuk gezaagd zodat het leidingwerk past. Ook wordt niet gestukadoord en getegeld. Zelfs voor het aansluiten van water en afvoer komt er geen installateur. Het is simpelweg niet nodig met de NeverEnding Kitchen!
De levensduur van de keuken kan meerdere malen worden verlengd en onderdelen blijven in de toekomst altijd hermaakbaar.
Deze worden eenvoudig weer geproduceerd van het gezonde basismateriaal. Kies voor een leven lang kookplezier en help mee om de verspilling van grondstoffen te stoppen en de afvalberg te verkleinen.